Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Gebintconstructies voor boerderijen en woningen

Techwood is dé specialist voor gebintconstructies van houten bijgebouwen, boerderijen én woningen. Daar vertellen we je graag meer over.

Techwood is dé specialist op het gebied van gebintconstructies of het nou een gebinten boerderij of ander type woning is. We gebruiken onze jarenlange ervaring voor het bouwen van luxe houten schuren en andere bijgebouwen, maar ook voor complete boerderijen of woningen. Dus ben jij op zoek naar houten gebinten voor je boerderij, woning of bijgebouw? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres. In dit artikel lees je wat gebintconstructies precies zijn en hoe wij deze realiseren voor jouw woning of boerderij. 

 

Een gebintconstructie voor boerderijen en woningen 

Naast gebintconstucties voor houten bijgebouwen passen wij onze kennis ook toe op gebinten voor hele boerderijen en woningen. Gebinttypen die wij hierbij veelal gebruiken zijn de anker- en tussenbalkgebinten en de dekbalkgebinten. Om de gebinten boerderij of woning een nog ruimtelijker aanzicht te geven wordt er vaak een overstek gecreëerd, waarbij men de gebintbalken over de gebintstijlen heen laat steken. We leggen graag aan je uit hoe wij de gebinten voor jouw boerderij of woning realiseren. 

 

Uniek machinepark voor jouw gebintconstructie 

Vaak wordt er bij een gebintconstructie direct aan traditionele boerderijen gedacht. Echter wordt het traditionele gebintwerk tegenwoordig ook toegepast in nieuwe woningen. Techwood maakt alle houten gebinten, spanten en gordingen die voor de constructie nodig zijn. Wij realiseren alle gebinten voor jouw boerderij of woning in ons CNC-machinepark. 

 

In onze ogen is het een genot om naar te kijken. Je schuift een ruwe balk in de machine die er enige tijd later weer uitrolt en dan perfect bewerkt is op de manier die je in de computer hebt ingegeven. Dankzij de CNC-techniek die onze machines gebruiken is het resultaat tot op de millimeter nauwkeurig. 

 

Met behulp van ons machinepark kunnen wij enorm snel en nauwkeurig werken. Ben je benieuwd naar de machines waar wij gebruik van maken? Neem dan een kijkje op deze pagina. 

 

Maatwerk of aan de slag met een bouwpakket? 

Techwood maakt authentieke eiken gebintenconstructies voor boerderijen en woningen op maat. Maatwerk is onze specialiteit. Het is overigens ook mogelijk om zelf een schets met duidelijke maatvoeringen aan te leveren. Bij maatwerk gebintconstructies voor boerderijen en woningen is vrijwel niets onmogelijk! De grens ligt bij jouw creativiteit. 

 

Wil je de gebinten het liefst zelf met de aannemer in elkaar zetten? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. We leveren de houten constructies namelijk ook als bouwpakket met handleiding. Alle verbindingen worden in dit geval zorgvuldig in onze werkplaats voorbereid en genummerd. Op die manier kun je zelf gemakkelijk aan de slag. Overigens kunnen we je hier natuurlijk ook bij helpen.  

 

Tot slot is het ook mogelijk om de gebinten in bijvoorbeeld een oude boerderij te restaureren. Wil je graag de mogelijkheden bespreken? Neem dan gerust contact met ons op! 

 

Eiken gebinten voor een rustieke uitstraling 

Ga jij de gebinten van een oude boerderij laten restaureren? Dan wil je uiteraard wel dat de karakteristieke, oude look & feel bewaard blijft. Ook bij de nieuwbouw van boerderijen en woningen moeten de gebinten eruitzien alsof ze al jaren staan. Op die manier creëer je een rustieke uitstraling. Dit is bijvoorbeeld mogelijk door gekromde, in plaats van kaarsrechte korbelen te gebruiken. Voordat wij overgaan tot productie, wordt uiteraard ieder gewenst product doordacht. Tot in detail wordt er met je besproken wat er gaat gebeuren, al voordat we aan de slag gaan met zagen. Op die manier weten we zeker dat de gebinten voor jouw boerderij of woning aan al jouw wensen voldoet. 

 

Wat kosten gebinten voor een boerderij of woning? 

Techwood levert 100% maatwerk. Daarom werken wij niet met een vaste prijslijst voor de gebinten voor boerderijen of woningen. Wel ben je bij ons zeker van zeer scherpe prijzen. Dat komt omdat wij de gebinten voor jouw boerderij of woning realiseren in ons machinepark. Hierdoor werken wij enorm snel en nauwkeurig. Dit werkt natuurlijk zeer kostenefficiënt en dat zie je terug in onze prijzen!  

 

Kunnen we dan helemaal niets zeggen over de kosten voor gebinten voor jouw boerderij? Tuurlijk wel! Op basis van jouw wensen kunnen we een kostenindicatie geven. Neem gerust contact met ons op voor een kostenindicatie! 

 

Gebinten voor jouw boerderij of woning met Techwood 

Ben je op zoek naar de ideale specialist voor de gebinten van jouw woning of boerderij? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres! Wil je de mogelijkheden bespreken voor jouw project? Of ontvang je graag een prijsindicatie voor de gebinten van jouw boerderij of woning? Neem dan gerust contact met ons op! 

brochure

Alles over onze werkwijzeprojecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen