Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

Eiken balken plafond

Wil jij eiken balken aan je plafond? En ben je hiervoor op zoek naar de ideale specialist? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres.

Wil jij eiken balken aan je plafond? En ben je hiervoor op zoek naar de ideale houtspecialist? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres. Wij leveren maatwerk eiken balken voor plafonds van de allerbeste kwaliteit. In ons innovatieve CNC-machinepark werken wij ontzettend snel en nauwkeurig, waardoor jij altijd zeker bent van de scherpste prijzen. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van eiken balken aan je plafond? Welke kosten zijn hieraan verbonden? En waarom is Techwood dé specialist op het gebied van eiken balken voor jouw plafond? Dat leggen we je graag uit. 

De voordelen van eikenhout voor jouw plafond

Wij van Techwood zijn dol op eikenhout. Al is het alleen maar om de prachtige uitstraling die het met zich meebrengt. Maar het gebruik van eiken balken voor jouw plafond neemt nog veel meer voordelen met zich mee.  

Eikenhout zorgt ervoor dat het heerlijk warm blijf tijdens de koude wintermaanden en lekker koel tijdens de zomermaanden. Dit komt omdat het hout natuurlijke eigenschappen bevat waardoor het traag opwarmt en afkoelt. Daarnaast zijn eiken balken aan je plafond ideaal om de luchtvochtigheid in jouw woning op peil te houden.  

Wist je dat eiken balken aan je plafond ook zorgen voor minder geluidsoverlast? Het eikenhout neemt veel geluid op waardoor jij minder geluidsoverlast ervaart.  

Wij zijn voornamelijk dol op eikenhout omdat het een ontzettend duurzaam materiaal is. De eiken balken aan je plafond kunnen jarenlang meegaan, zonder dat de kwaliteit ervan achteruit gaatHet hout is ontzettend hard waardoor het prima tegen een stootje kan.  

Een plafond met eiken balken geeft sfeer aan je woning

Een ander belangrijk voordeel van eiken balken voor je plafond is de uitstraling. Eiken balken aan je plafond zorgen voor een prachtige warme sfeer. Je woning krijg hierdoor een hele warme en natuurlijke uitstraling. De eiken balken aan je plafond zijn dan ook prima te combineren binnen allerlei verschillende stijlen. Dus heb jij een landelijke, botanische of misschien wel industriële stijl in jouw woning? Eikenhout past er in vrijwel alle gevallen prachtig bij! 

Ben jij niet zo’n fan van de natuurlijke kleur van eikenhout? Geen probleem! Je kan de eiken balken voor jouw plafond helemaal naar eigen stijl en smaak maken. Zo kan je de eiken balken aan je plafond in een andere kleur laten schilderen. Ook kan je ervoor kiezen om een laklaag aan te laten brengen die nét een andere kleurtint aan de balken geeft. Zo kan je ervoor kiezen om de balken net wat donkerder of lichter te laten ogen. Dit is bovendien een stuk goedkoper dan het laten plaatsen van een compleet nieuw plafond zonder eiken balken.  

Prijzen voor een plafond met eiken balken

Techwood levert altijd maatwerk. Daarom hanteren wij geen vaste prijslijst voor de eiken balken voor een plafond. Bij Techwood ben je wel altijd zeker van zeer scherpe prijzen. Hoe dit kan? Wij werken met de allernieuwste CNCtechnieken in ons machinepark. Hierdoor werken wij niet alleen heel nauwkeurig, maar ook enorm snel. Dit is uiteraard erg kostenefficiënt. Dat zie je dan ook terug in onze prijzen.  

Wil jij graag een kostenindicatie ontvangen voor de eiken balken voor jouw plafond? Of wil je geadviseerd worden over de verschillende mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op! 

Eiken balken voor jouw plafond op maat gemaakt door Techwood

Ben jij op zoek naar dé specialist voor jouw eiken balken aan het plafond? Dan ben je bij Techwood aan het juiste adres. Wij gaan voor perfectie. En we denken graag mee hoe het anders kan. We zoeken een oplossing die past bij de wensen van de klant. Out of the box. Anders. Snel. Met details die het verschil maken. Het hout dat wij gebruiken voor de eiken balken voor jouw plafond is van de allerbeste kwaliteit. Geen uitdaging is ons te gek. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Wij gaan snel en nauwkeurig aan de slag met de eiken balken voor jouw plafond in ons innovatieve CNCmachinepark. Hierdoor ben jij altijd zeker van de scherpste prijzen. Benieuwd wat jij kwijt bent voor de op maat gemaakte eiken balken voor jouw plafond? Of wil jij graag vrijblijvend advies ontvangen? Neem gerust contact met ons op. Dan bespreken we de mogelijkheden voor een prachtige samenwerking! 

 

brochure

Alles over onze werkwijzeprojecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen