Houtbouwers

CNC productie

Techwood kiest voor FSC/PEFC

Uitzonderlijk hoge kwaliteit

CNC-specialist

Techwood maakt gebruik van de nieuwste CNC-technieken. Met al onze kennis en ervaring kunnen wij onszelf een ware CNC-specialist noemen.

CNC is een techniek waarbij houtbewerkingen worden uitgevoerd met behulp van een computer. Maar waarom is CNC-houtbewerking zo populair? En wat maakt Techwood dé ideale CNC-specialist? Daar vertellen we je graag meer over.   

Wat doet een CNC-specialist?

CNC staat¬†voor computer¬†Numerical¬†Control. Dit gaat over de computergestuurde regeling van werktuigmachines die¬†houtbewerkingen moeten uitvoeren.¬†Techwood¬†is een √©chte CNC-specialist. Wij beschikken namelijk over een innovatief CNC-machinepark¬†waarbij wij de kennis hebben over alle mogelijkheden van onze machines. Hierdoor werken wij niet alleen enorm nauwkeurig, maar ook ontzettend snel. Dit werkt uiteraard erg kosteneffici√ęnt. En dat zie je terug in onze prijzen.

Techwood levert altijd 100% maatwerk, waardoor wij niet werken met een vaste prijslijst voor CNC-houtbewerking. Toch ben je door het machinepark bij CNC-specialist Techwood altijd verzekerd van scherpe prijzen. Maar daarnaast neem CNC-houtbewerking nog vele andere voordelen met zich mee. 

Dit zijn de voordelen van het inschakelen van een CNC-specialist

Ben jij op zoek naar een geschikte professional die houtbewerkingen kan uitvoeren voor jouw project? Dan kun je het beste gaan voor een CNC-specialist. CNC-houtbewerking neemt namelijk vele voordelen met zich mee. Laten we een aantal belangrijke voordelen met je doornemen.  

Welke CNC-machines gebruiken wij?

Onze CNC-specialisten werken iedere dag ontzettend hard in ons machinepark. Dankzij de CNC-techniek die onze machines gebruiken is het eindresultaat tot op de millimeter nauwkeurig. Wij beschikken over drie prachtige machines. Wil jij meer weten over de specificaties van de machines? Dan vertellen wij jou daar op deze pagina graag meer over. We nemen de drie CNC-machines hieronder met je door.

De Hundegger Robot-Drive 650

Om te beginnen beschikt CNC-specialist¬†Techwood¬†over de¬†Hundegger¬†Robot-Drive 650.¬†Dit is niet alleen een hele effici√ęnte, maar ook een hele snelle machine. Deze machine is namelijk in staat¬†om hele ingewikkelde zaag, boor- en freesbewerkingen¬†uit te voeren¬†met alle soorten hout. Het is een vrij unieke machine in Nederland!¬†Onze CNC-specialisten weten alle ins en outs over deze machine waardoor we de beste houtbewerkingen kunnen realiseren.¬†¬†

De Hundegger Speed-Cut SC 3

Dit is onze snelheidskampioen¬†waar we ontzettend trots op zijn. De machine is enorm geschikt voor het uitvoeren van simpele bewerkingen zoals zagen, frezen en boren van alle houtsoorten.¬†Dit doet de machine op absolute topsnelheid.¬†Hierdoor kunnen onze CNC-specialisten effici√ęnt aan de slag met jouw houtbewerking,¬†¬†¬†

De Hundegger Planer MH4-400

De laatste machine in ons machinepark wordt gebruikt om de puntjes op de i te zetten. Deze machine schaaft het hout zodat het netjes is afgewerkt. Ook krijgt het hout de exacte breedte- en hoogteverhoudingen, zonder afwijkingen. Het hout wordt netjes met de houtkromming mee geschaafd. Hierdoor wordt iedere verbinding perfect passend.  

Onze CNC-specialisten helpen jou graag verder

Techwood is dé ideale CNC-specialist voor jouw project. Wij komen uit de bouw, waardoor wij precies weten waar jij het over hebt. Wij gaan voor perfectie. En we denken graag mee hoe het net anders kan. We zoeken een oplossing die past bij de wensen van de klant. Out of the box. Anders. Snel. Met details die het verschil maken. Met onze CNC-specialisten ben je altijd zeker van de beste resultaten. 

Wil jij graag een prijsindicatie ontvangen voor jouw project? Heb je nog vragen? Of wil je graag kennis maken met onze CNC-specialisten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. We maken graag tijd voor een nuttig advies en we gaan kijken naar de mogelijkheden voor een prachtige samenwerking.  

brochure

Alles over onze werkwijze, projecten, en meer lees je terug in onze brochure. Download de brochure gratis.

Download onze brochure Contact opnemen